Gyakran Ismételt Kérdések

Árak és szállítás

Az elkészítési idő nagyban függ a darabszámtól, illetve, hogy hímezve vagy nyomva lesznek az adott termékek.

Egyedi, néhány darabos nyomás megrendelés esetén maximum 4-5 munkanap az átfutási idő, de amennyiben nagyon gyorsan szükség van az egyedi termékre, úgy abban is tudunk segíteni.

Gép hímzés esetén általában egy hetes átfutási időre szoktuk vállalni az emblémázását.

Postázás esetén az átfutási idő plusz egy-két nap.

A legújabb DTF technológiát használjuk, amivel gyakorlatilag bármilyen típusú anyagra fotóminőségben megvalósítható nyomatokat készítünk,
 melyek rendkívül tartósak, nem fog lekopni vagy kifakulni több tucat mosás után sem.

Póló nyomtatás már 3200 Ft-tól

Nyomtatás esetén kérjük használja pólótervezőnket, ennek segítségével megtervezheti pólóját, illetve a minták mérete alapján pontos árat is kalkulál a program.

Nagyobb darabszámú megrendelés esetén kérjük kérjen egyedi árajánlatot az űrlap segítségével, vagy küldjön e-mailt az info@polovarazs.hu címre.

A gépi hímzés ára minden esetben az adott grafikától, annak méreteitől, illetve a darabszámtól függ, ezeket kérjük minden esetben tüntessék fel az árajánlatkérésben, mert pontos árat csak ez alapján tudunk adni.

Kérjük kérjen egyedi árajánlatot az űrlap segítségével, vagy küldjön e-mailt az info@polovarazs.hu címre.

A megrendelt termékek szállítását a DPD / GLS  futárszolgálat végzi, az utánvétes szállítási költség 2500 Ft, előre utalás esetén 1700 Ft. Ezek az árak kis csomagra érvényesek, nagyobb megrendelés, több dobozból álló rendelés esetén egyedi árat adunk a szállításra.

A megrendelt termékeket személyesen a Bojtár utca 39. szám alatti  műhelyünkben hétköznapokon 7-16:30 óra között lehet átvenni, az elkészülésről minden esetben e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Az elkészült termékeket 60 napig őrizzük, utána nem tudunk felelősséget vállalni az át nem vett termékekért.

Műhelyünkben készpénzzel és bankkártyával (visa, mastercard, ApplePay, Gpay) is van lehetőség fizetni.Előre utalás esetén kérjük, hogy a termék(ek) átvételekor a végösszeg érkezzen be a bankszámlánkra.

Termékek

Természetesen hozott termékre is tudunk emblémázni, mint minden esetben, ilyenkor is  igyekszünk a legkörültekintőbben dolgozni, de ebben az esetben semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni, ha valami hiba történne a gyártás során.
 
Az elkészült termékeket 60 napig őrizzük, utána nem tudunk felelősséget vállalni az át nem vett termékekért.
A pólók méretezése gyártónként, fazononként eltér, így minden esetben kérünk, hogy a mérettáblázatot tekintsétek meg rendelés előtt. A mérettáblázathoz képest 1-3 cm eltérés adódhat, erre garanciát nem tudunk vállalni. Amennyiben nem biztos a méretekben, kérjük látogasson el üzletünkbe, ahol lehetőség van a termékek megtekintésére (próbálni sajnos nem lehet), előfordulhat, hogy egyes termék nincs raktáron üzletünkben, ezért kérjük próba esetén egyeztessen kollégánkkal, hogy az adott terméke elérhető-e a boltban. Mivel a termékek mindegyike egyedileg, személyre szabottan készül, így méretprobléma miatt cserélni nem áll módunkban. 

Nagyobb darabszámú rendelés esetén van lehetőség egy mintadarab – ennek költségét igény esetén az árajánlatban feltüntetjük- , vagy látványterv készítésére.Amennyiben rendelés előtt nem igényli a vásárló egyiket sem, úgy semmilyen formában nem tudunk reklamációt elfogadni, kérjük, hogy a félreértések elkerülése végett vegyék igénybe ezt a lehetőséget.

FIGYELEM! Póló nyomtatás esetén szükség van a textilek elővasalására, mely foltot hagyhat a pólón, ezt egy egyszeri öblítőmosással el lehet tüntetni. Az alábbi utasításokat betartva tudja legjobban biztosítani a minta minőségét és tartósságát. Mosás mosógépben lehetőleg 30, de maximum 40 fokon,kifordítva, az elkészülés után 48 órát várni kell az első mosással! A textileg vasalhatóak, de ezt szintén csakis kifordítva szabad, a nyomtatott minta fölé érdemes egy plusz anyagdarabot, rongyot teríteni.! Szárítógépben szárítás, illetve klórral tisztítás tilos!Hímzés esetén, a hímzőkeret nyomot hagyhat a terméken, mely egy mosás vagy öblítés után eltűnik.

Ha egy termék nincsen raktáron,úgy azt az eredetileg megrendelt termékhez leghasonlóbbal pótoljuk, amely megegyezik vele mind színben, mind méretben, mind árban.Természetesen amennyiben nem tudjuk helyettesíteni az adott terméket, úgy azt jelezzük az ügyfél felé.

Amennyiben hibás terméket kap, úgy természetesen azt kicseréljük, a hibás termék visszajuttatása a vevő feladata.

A pólótervezővel csak nyomott pólókat lehet megrendelni, a hímzéshez kérjük kérjen árajánlatot.

Mivel minden monitoron más és más színbeállítást használ, illetve póló nyomtatás esetén a színkód beállítása, anyag típusa és annak színe nagyban befolyásolja a nyomtatás színét, ezért a végeredmény nem biztos, hogy 100%-ig megegyezik a monitoron láthatóval, de mindig igyekszünk a lehető leghasonlóbb végeredményre törekedni.

Gépi hímzés esetén szintén megpróbáljuk a legközelebbi színt megtalálni, ehhez segítséget nyújt a cérnakatalógusunk, amit az üzletünkben meg tudnak tekinteni.

A termékeink szintén megtekinthetőek üzletünkben.

Elállás és adatvédelem

Megrendelő az áru átvételét követő 8 munkanapon vagy 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben Szolgáltató köteles a Megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Ez alól kivétel, ha nem üres terméket kér a Megrendelő, hanem kérésére, vagy megrendelése értelmében a szolgáltató valamilyen mintával ellátva, vagy bármilyen formában átalakítja, személyre szabja, mert ebben az esetben a Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát (kivéve minőségi kifogás esetén). Ennek az az oka, hogy ezáltal egyedi gyártásúvá válik a termék, ami másnak ebben a formában már nem továbbértékesíthető. Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Írásban történő elállás esetén elegendő, ha Megrendelő az elállási nyilatkozatot elküldi Szolgáltatónak 8 munkanapon belül. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kárai megtérítését Szolgáltató követelheti Megrendelőtől. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek 29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti; b) olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ; c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

A Pólóvarázs csak és kizárólag a rendelések teljesítése céljából tárolja a személyes adataidat. Az adatokat nem adjuk ki harmadik fél számára és nem használjuk fel reklámozás céljából. Az adatokat csak a megrendelés sikeres teljesítéséig tároljuk, ez alól csak a regisztrált felhasználók képeznek kivételt, minden adatot biztonságos szerveren tárolunk. A regisztráció bármikor törölhető, mely kérésnek azonnal eleget teszünk, és egyúttal a felhasználó összes adata is törlésre kerül. Csakis a közös üzleti tevékenységhez szükséges adatokat tároljuk és kizárólag a rendelés lebonyolításához szükséges adatokat adjuk tovább csomagszállító partnereink felé. Természetesen minden személyes adatot bizalmasan kezelünk. Az adatkezelésre vonatkozó jogszabályok 2011. évi CXII. Törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.) 2001. évi CVIII. törvény 2008. évi XLVII. törvény 2008. évi XLVIII. Törvény 2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről Felügyeleti szerv Ha adatkezelésünkben jogsértést tapasztal, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál tud panaszt tenni: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5. Telefon: +36 -1-391-1400 Fax: +36-1-391-1410 E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

A vásárló által feltöltött képeket a pólóvarázs a feltöltő előzetes engedélye nélkül azokat harmadik félnek nem adja tovább. A feltöltő nyilatkozik, hogy az általa feltöltött minta nem sérti harmadik fél jogait és felhasználásuk sem liszenszhez, jogdíjhoz vagy szabadalomhoz nem kötött, továbbá kijelenti, hogy a minták tartalma a törvényi szabályozásokkal összhangban van, különösen a fiatalkorúakra vonatkozó jogszabályokkal, nem ütközik büntetőjogi tilalomba. Ellenkező esetben a Pólóvarázsnak jogában áll a kifogásolt képet eltávolítani, illetve a megrendelést törölni, az adott kép mintázását megtagadni.